2012. február 28., kedd

Ajándék az Árnyastól és nyereményjáték a Facebook-on

Rendhagyó módon nem recepttel vagy gasztronómiai élménybeszámolóval jelentkezünk, hanem két nagyon fontos hírrel.


1. Az Árnyas Étterem és Kertvendéglő valamint blogunk között hamarosan egy speciális együttműködés kezdődik. Ennek részleteiről a későbbiekben tájékoztatunk Benneteket, addig is hadd maradjon meglepetés.

Viszont! Első lépésként az étterem tulajdonosa, Giber János felajánlotta, hogy Facebook oldalunk minden 100. lájkolója ajándékot kap, méghozzá azt, hogy féláron ehet bármit az Árnyas Étterem aktuális kínálatából! E sorok írásakor 185-en csatlakoztak oldalunkhoz, így már a 200. lájkoló jogosult lesz az ajándék felhasználására.

Facebook oldalunk a következő linken érhető el:
https://www.facebook.com/pages/A-kozos-konyhakert/196578233757992


2. Szintén Facebook oldalunkhoz kapcsolódik második hírünk. Nyereményjátékot hirdetünk, amihez első lépésként 200 olvasóra van szükségünk - jelenleg 185-en vagyunk.

A nyereményjáték szabályzatát akkor fogjuk pontosítani, ezt kiposztoljuk majd ide a blogba és a Facebook oldalra is. Nem lesz nehéz, mindössze egy kérdésre kell válaszolnotok adott időn belül és segítséget is kaptok hozzá. Terveink szerint három hetente-havonta hirdetünk majd egy-egy játékot, amiért természetesen bizonyos ajándék is jár.


Kedves Olvasók! Játékra fel, előre a nyereményekért! :)

2 megjegyzés:

Andi írta...

Csúcs a felajánlás! Köszönjük! :-)

Böbe írta...

Szuper nyeremény! Remélem fortuna kegyeltje leszek:)Múltkor lemaradtam a kis tálaló szettről úgy is.:)