tag:blogger.com,1999:blog-3222070291153439609.post6067485166941419344..comments2024-02-20T18:57:17.786+01:00Comments on A közös konyha(kert): Paradicsomos és bazsalikomos bruschettacsincsillahttp://www.blogger.com/profile/12412074175330827151noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3222070291153439609.post-37732459967176503612011-11-09T15:16:03.947+01:002011-11-09T15:16:03.947+01:00Nagyon gusztaNagyon gusztaBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3222070291153439609.post-49732913657108114172011-11-09T09:43:10.290+01:002011-11-09T09:43:10.290+01:00Biztos igen! És ha szereti a zöldborsót, van a kön...Biztos igen! És ha szereti a zöldborsót, van a könyvben még egy variáció a bruschettához: "200 g főtt borsót, 1 gerezd zúzott fokhagymát és 6 evőkanál fromage frais-t (natúr light krémsajtot) és 2 evőkanál olívaolajat egyenletesre turmixoljunk. A kapott krémet cibattára kenve tálaljuk."Andihttps://www.blogger.com/profile/15544578861953257842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3222070291153439609.post-34691693740400263642011-11-09T09:39:54.420+01:002011-11-09T09:39:54.420+01:00bírom ezt a gyanakvást:) nem idegen, sajnos:)
anny...bírom ezt a gyanakvást:) nem idegen, sajnos:)<br />annyira jól néz ki, épp mostanában határoztam el, hogy ha már nincs is időm főzni, néha csinálok szendvicset a gyereknek, pont ilyeneket, finom, gyors, és azért mégsem vajas kenyér párizsival.<br />köfike! és akkor ezek szerint nálunk is elfogyna:)csincsillahttps://www.blogger.com/profile/12412074175330827151noreply@blogger.com