A szombati ebéd csupa lopott holmi volt,
gyros cacikivel (ez mondjuk picit saját) és görög salival és
pitával.Ezt a pitatésztát már másodjára sütöm meg, nagyon finom, most volt néhány versenyző, aki nem fújódott fel ilyen gyönyörűen, nem tudom, miért.
És tényleg, szóról szóra úgy csináltad, ahogy írva vagyon? és kovászt is csináltál?
VálaszTörlésnem ér csak úgy belinkelni a lopott cuccot! :)
VálaszTörlésigen, kb. betartottam :) amennyire bírom az ilyesmit. és kovászt is csináltam, igen, mbár ezt nem esett nehezemre megcsinálni. de azt rontom el mindig, hogy túl vékonyra nyújtom a tésztát, most olvasom, hogy fél centi vastagra kellett volna, szóval hamarosan lesz egy harmadik próbálkozás.
VálaszTörlésés hát minden lopott, csak nem mindig emlékszem ennyire pontosan, hogy honnan loptam :)
Én is olvastam ezt a bejegyzését, de nem tartom magam képesnek erre a pitára... habár ha te megcsináltad... :-) nem maradhatok le!!! vagy kezdjem inkább a dagasztás-nélküli-zsömlével? ajaj nehéz feladatok!
VálaszTörlésA kovász receptje a fejedben van vagy a fűszerestől? kérem szépen!
Nem értem, miért keresed a kovászt, ott van a recept elejin. persze, elfelejtettem, hogy ez is kovászos és embargós.
VálaszTörlésJóvanna, nem vettem észre! Mosmá látom!
VálaszTörlés