Semmi extra, csak mák. És mák. Az ötlet főleg
innen és
innen.
A zsemle a szokásos, mindennapi betevő, a
dagasztás nélküli zsemlénk, csak most a lenmag mellé tettem még bele kicsit megpirított mákot (nem darálva, egészet!), meg némi napraforgómagot.
A klafuti is a mostanában szokásos
almás kivitel, csak feltuningolva egy-két marék mákkal és dióval. Nem lehet abbahagyni, olyan finom.
Jaj de izgi! Nagyon várom a kóstolást!
VálaszTörléslesz kóstolás? éjjen!
VálaszTörléscsak nekem! :-/
VálaszTörlésmégis volt nekem is. nagyon ízlett! jó volt benne a mák. :)
VálaszTörlésA zsömle volt a reggeli eperlekváromhoz és még ilyen turbósított változatban is lehetett érezni a mákot, ettől nagyon különleges lett. Én is ki fogom próbálni egyszer mákkal!
VálaszTörlés