2015. május 27., szerda

Nemfőzési igazolás


Hát ezért nem írok. Őrület, mi van a piacokon (most a magyarokon épp) meg Permanista fáján . Kutya  nincs (a piacokon, P. fáján minden lehet), de minden más igen. Erősen koncentrálok, hogy ne költsem el az összes pénzünket eperre. Bármennyit meg tudok enni belőle. És üres a fagyasztó meg a spejz. Ha kicsit elunom, akkor ott a cseresznye. Meg a borsó, azt újrépa, a cukkini, a kapor, a tök, a spárga, az újkrumpli. És ez még csak a kezdet. Kisvakondnak rögtön két félcica is (hátul körbeérnek).
Egyébként az epret és a cseresznyét csak úgy magában megeszem. Meg feldobom vele a fahéjas csiapudingot és zabkását. DT-nak csak akkor jut, ha résen van. Mondjuk neki van banánja. A többi zöldségből meg most valami egytál lesz, mondjuk zöldborsós-sárgarépás újkrumpli serpenyőben sütve, rengeteg petrezselyemmel. Meg valahogy majd applikálok bele sörélesztőt, az izgalom kedvéért.

Napi cukinak meg édes kicsi Kóficka, vadiúj nyári ruhában. Kicsit elcsúsztunk a műtétje miatt, sem előtte, sem közvetlenül utána nem lett volna célszerű. Annyira szép lett. Az elmúlt pár hétben volt egy műtét, egy varratszedés meg egy kozmetikus, kicsit kezd elege lenni. Szóval elég röptiben tudtam csak fényképezni, rohant vissza a kosarába. Ki tudja, milyen ötleteim vannak még.



Zsuzsi mindig megússza ezt a hülyeséget. Tudni kell megszületni.



Nincsenek megjegyzések: