2012. május 2., szerda

Napi cuki


Eltelt a négynapos hétvége is, átaludtuk egy az egyben. Négy nap alatt sikerült főzzek egy csirkepörit (igaz, bográcsban), meg egy jó kis kolbászos tojásrántottát. Ja, meg főztem ki a gyereknek 20 dkg tésztát is (amit aztán dobtam is ki a szemétbe, mert nem ette meg). Meg volt még a kutyáknak egy csirkeszíves ragu:) De itt aztán tényleg vége, ezen felül semmi, de semmi. Még csak egy joghurtot sem kavartam össze magamnak. Szóval a cuki képekhez kivételesen nincs recept, de majd igyekszem összeszedni magamat.
Felent a békésen fürdőző ebek, egy rövid, ámde izzasztó (nem a sebesség, hanem a meleg miatt) futás után. Annyira bírom, ahogy Kóficka alig hogy hazaérünk, csobban bele a patakba úszkálni, Zsuzsi meg ott molyol mellette az imádott kerek tárgyával (ezt a remek csíkos labdát egyébként ő találta vagy másfél éve a Duna árterén, főkedvenc, időnként eltűnik, de aztán eddig mindig megkerült valamelyik tésai bokor alján). 





Aztán pedig a kéjes napozás-szárítkozás.


A nyár legbiztosabb jelei a törpék, kár, hogy a virágoskert lassan kivadul alóluk.



Ilyen szép ilyenkor:


4 megjegyzés:

Bea írta...

Sok-sok ilyen napi cukit kérek szépen, mert nem tudok betelni Kófickával és Zsuzsival. :) Milyen édesek, ahogy hűsölnek a vízben. És milyen jó dolguk van! A kerteteken keresztül folyik a patak? Gyönyörű a "birtok" egyébként! Nagyon irigykedem. Mondjuk Imi megjegyezte: nem szívesen nyírna füvet ilyen hatalmas területen. :)

Kisvakond írta...

Csincsilla-férj kifejezetten szeret itt füvet nyírni és pont olyan szóközökkel jönnek a birtokra, hogy mindig kelljen füvet nyírni (tehát véletlenül sem közölnek be két szükséges fűnyírás között)!
De én így szeretem őket :o)
Amúgy a birtok tényleg gyönyörű, kapható hideg sör is és Zsuzsikának a labdát dobálni: megfizethetetlen élmény. Minden másra ott a MasterCard

csincsilla írta...

Bea, Imi rögtön ráérzett a lényegre:) És a képen csak a kisebbik fele látszik a történetnek:)
és igen, a hír igaz,
- DT imádja ezt tevékenységet, alig várja, hogy mehessen!
- konyhahideg sörrel és elmebeteg ebbel várjuk a betoppanókat

Andi írta...

Én Tésára AKAROK menni!