2011. május 6., péntek

Pufók palacsinta (pufók) anyák napjára


Nem a legjobb kép, de ez van. Rebeka csinálta, vasárnap reggel az ébredés után rögtön odamászhattam a terített asztalhoz. Azért jó rögtön ilyen alaposan bereggelizni, mert akkor biztos nem megy el az ember szaladgálni, örül, ha utána valahogy el tud imbolyogni a kanapéig, ahol ebédig valahogy túlél.
A recept innen van. Rebeka teljes kiőrlésű lisztet használt, és tett még a tésztába darabolt és cseppesített étcsokit, nem is keveset. Ribizlilekvár ment a palacsinták közé (a narancslekvárunk, sajnos, már rég elfogyott). Én még tejszínhabot is ettem hozzá, tuti nem kellett volna. Azt hiszem, legalább dupla adag készült, mert mindnyájan felhőkarcolót kaptunk (5-6-7? db), és még maradt ezen felül is. Tényleg nagyon finom volt:)


És volt mosogató fiúgyermek, és virág is:)


Napi cukinak meg jöjjön néhány Rebeka képeiből.

Először is a mostanában erősen elhanyagolt Zsuzsi.






Meg néhány egyéb, de azért csinos állat:


5 megjegyzés:

Andi írta...

Imádom a katicát! :-)
Meg a Zsuzsi is meg a szörnyeteg is nagyon csinos!

És a mosolygós fiúgyermekhez gratulálok, meg a virághoz, meg az anyák napi reggelihez. Remélem egyszer én is kapok ilyet!

Bea írta...

Egészen biztosan megérdemelted, hogy ilyen szép és finom dolgokat kaptál anyák napjára. Gratulálok a "kicsi" gyerekekhez.

Rebeka még nem gondolkodott rajta, hogy természetfotós legyen belőle? Nagyon szép képeket csinált.

Bianka írta...

Gyönyörű képek

csincsilla írta...

a szörnyeteg egy csinos kis gyík:) a fiatalember nem mosolygott, csak mosogatott:) az egy másik fiatalember, aki mosolyogni szokott:)
Bea, asszem, lehet, hogy érdemtelenül kaptam, de irtó finom volt:)
Bianka, köszi, átadom Rebekának, szerintem is szép képeket csinál, van hozzá türelme meg szeme, mondjuk én a kutyás/cicás képeit szeretem a legjobban, de magunkról is kaptunk már tőle isteni képeket ajándékba.

Andi írta...

Tényleg félreolvastam... vagy átírtad azóta...