2011. június 14., kedd

Sajtmártásos tagliatelle sült zöldségekkel, 2.


Kénytelen vagyok duplikátumokat posztolni, mert
- megérdemli, hogy megint előkerüljön, annyira finom és egyszerű és olcsó, és úgyis minden tele van zöldséggel,
- mert mostanában semmi újat nem főzök, de ha mégis, akkor tutira nem fényképezem le,
- viszont mindig van annyi édes kutyafotóm, kell valami ürügy.

Rebeka csinálta, azt hiszem, kb. az eredeti recept szerint (mintha annyit mondott volna hozzá, hogy több tejszínt használt, de nem tudom, minél többet:)).
Nagyon-nagyon finom lett, sokszor meg kéne még ismételni ezen a nyáron. Meg jövőre.

És akkor most ünnepélyesen megnyitom a nyarat.
Megáradt Ipolyban (ki ezért, ki azért) úszkáló cuki ebekkel (külön figyelmet érdemelnek a farkincák:)):


Hűvös tornácon bóbiskoló, fáradt négylábúakkal:


Gömbölyű tárgy felügyelve:)

2 megjegyzés:

Andi írta...

Annyira édesek, meg kell zabálni őket! Főleg a farkincákat!

Én is a blogból főzök, de majd remélem még lesznek újdonságok nálam. Ez a Sajtmártásos cucc sokkal szebb, mint az eredeti, nagyon megkívántam.

Bea írta...

Szerintem nem baj, ha valami kétszer vagy többször van fent a blogon. Saját tapasztalatból tudom, hogy úgysem lehet kétszer ugyanúgy megcsinálni egy ételt. :)

Viszont a kutyafotók akár külön bejegyzéseket is megérdemelnének. :)