2011. november 10., csütörtök

Köszönet


Unokahúgom és én szeretnénk megköszönni azt a hihetetlen nagy segítséget, amit tőletek kaptunk azzal, hogy kitöltöttétek és elküldtétek neki a diplomamunkájához szükséges tegnap feltöltött kérdőívet. Külön szeretném megköszönni Seafalcon és Fernel óriási plusz segítségét, hogy kitették a saját oldalukon is a kérésemet. Egyszerűen ledöbbentem rajta, hogy mennyien jöttek a ti oldalaitokról is.

Reggel még arra gondoltam, megmagyarázom, hogy miért alakult úgy, hogy hozzátok fordultam, és ismeretlenül kértem segítségeteket. De aztán úgy döntöttem, semmi szükség erre, ráadásul lehet, ellenszenves lenne a hosszas magyarázat.

Ezért csak röviden annyit: hihetetlenek vagytok, és köszönjük! Az elkészült diplomamunkáról, és a (remélem) ötös diplomáról pedig feltétlen beszámolok majd!

Ha valakinek még lenne kedve kitölteni, ne fogja vissza magát, mert ugyan rengeteg kitöltött kérdőív érkezett tegnap, most 80 darab van összesen, de nagyon jó lenne, ha legalább 100-ból tudna dolgozni Mazsi. Köszönjük szépen!

2 megjegyzés:

mazsolla írta...

Mára 97 válaszra ébredtem!! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!! alig várom hogy kiértékelhessem és a tanárok orra alá dörgölhessem, hogy az emberek igenis főznek és érdekli őket a gasztronómia! :P

Andi írta...

Igen, ezt is meg akartam írni, hogy ezt mondta neked a tanárod, hogy nem főznek az emberek...