2011. november 25., péntek

A mi adventi ajándékunk....

... Nektek az, hogy mostantól kezdve a Facebook-on is követhetitek blogunkat. Mi nagyon örülünk ennek, hiszen ez lehetőséget ad nekünk, hogy egyre több emberrel kerüljünk kapcsolatba.


Várunk szeretettel mindenkit, akit érdekel, hogyan boldogul Csincsilla, Andi és Bea - valamint vendégszakácsaink - cukrászaink - a konyhában, és aki megbocsátja, hogy egy gasztroblogban néha kitérőt teszünk és megemlítjük a mindennapok örömeit-gondjait, beleértve a négylábú társainkkal történteket is.

Többfelől is érkezett hozzánk igény arra, hogy a Facebook-ra is felkerüljön blogunk, így gyorsan léptünk is ez ügyben. Hatalmas köszönet illeti Andi fiát, Tomát, aki egy nap alatt elintézte, hogy a közösségi oldalon is követhetők legyünk, lelkesen dolgozott azon, hogy mindenféle igénynek megfeleljen a Facebook-oldalunk.

Szívesen fogadunk mindenféle építő kritikát, kommentet, ezért kérünk Benneteket, ne fogjátok vissza magatokat, észrevételeiteket bátran írjátok meg nekünk.

És most a legfontosabb.

Facebook elérhetőségünk a következő:



A Mazsolino által készített koszorú fotójával kívánunk mindenkinek nagyon kellemes, szép, adventi heteket, készülődést az év legszebb ünnepére: a karácsonyra. Ne felejtsétek: vasárnap advent első vasárnapja lesz, az első gyertyát a hagyományok szerint ezen a napon kell meggyújtani.

7 megjegyzés:

Mazsola írta...

Nagyon örülök, hogy a fércbukon is fent vagytok! :)
Kérném javítani viszont a bejegyzés végét. A koszorút nem én készítettem. Három csajszi munkája van benne: Anyáé, Beáé és az enyém. A fiúk azzal segítettek, hogy nem szóltak bele. :)

Bea írta...

Maximum azt javítom, hogy anya hatalmas segítség volt, mert ő vagdosta megfelelő méretűre a fenyőágakat, de én csak abban segítettem, hogy megmondtam, nagyjából milyen legyen a koszorú :)

babette írta...

Megyek lájkolni:))))

Bea írta...

Köszönjük Babette! :)

Bianka írta...

Like :)

Andi írta...

Like a lájkolóknak! :-)

csincsilla írta...

cuki lett a koszorútok:) és mindenkinek köszi a fészbukot, az ötletadó Beának, a kivitelező Tomának, és a sok lájkolósnak:)