2012. április 10., kedd

Húsvét, 2012



Hát ez is megvolt. Most csak képek, és talán egyszer lesz majd recept is:)  Furcsa volt Rebeka nélkül hármasban, meg furcsa volt Pomázon, mert az elmúlt években szinte mindig Tésán voltunk, de most nem volt kedvünk egy átfagyott kis parasztházban vacogni. Szóval Pomázon szórakoztattuk magunkat:) De szerintem sikerült:) Volt cukros kalács. Meg volt rendes kalács is, olyan jó, hogy húsvét hétfőn nekiálltam még egy adagnak (ami aztán egy az egyben ment a fagyasztóba, illetve hát szeletelve, mert akkor viszont senki sem kívánt már kalácsot).


Meg persze volt sonka, meg volt nagyon-nagyon-nagyon finom házi torma (nálam most az összes közül ez volt a námberván, pedig köztudomásúan sütifüggő vagyok). Egyébként családilag megdöntöttük az egyéni csúcsunkat, este nyolc után sikerült abszolválni a reggelit, így aztán minden különösen finom volt:)

Meg volt Kávétorta 3. (mostanában folyamatosan ezt kell ennie a családnak), de jelentem, sikerült, megvan a tuti recept:) Veletek is meg fogom osztani:)


Meg a szokásos egyéb kis húsvéti nasik:


Meg volt kéjes nyújtózkodás a verőfényes szobában:


Ugyanez még illegálisabban:) Felhívnám a figyelmet a sarokban rejtőző gömbölyű tárgyra, ami azért nem árt, ha mindig kéznél, bocs, lábnál van:)


Meg volt egy kis kirándulás is, újcipőavatással összekötve:



Meg egy kirándulás erejéig volt egy nagyon kakis kutyánk is, aztán lett egy frissen mosott-vasalt:) Eléggé eltérnek a fogalmaink azzal kapcsolatban, hogy mitől lesz valaki elragadó:)


2 megjegyzés:

Andi írta...

Isteni hangulat! Irigykedem! :-)

Bea írta...

"Csak" ennyiféle a szokásos húsvéti nasi? Már úgy értem, a "nem szokásosak" mellé? Mennyi energiád van neked? Hihetetlen!