2012. április 21., szombat

Árnyas Konyhakert - 2012. május 18.

Nagy megtiszteltetés ért bennünket, ugyanis az Árnyas Étterem és Kertvendéglő tulajdonosának, Giber Jánosnak annyira megtetszett a blogunk, hogy felajánlotta, rendezzünk klubestet náluk. Ennek az a lényege, hogy a blogon szereplő ételek közül kiválasztunk néhányat, elkészítjük a konyhájukon, természetesen a Chéf Úr és a szakácsok segítségével, majd várjuk a vendégeinket, olvasóinkat. Mindehhez az Árnyas biztosítja a helyszínt, az alapanyagokat, és így garantált, hogy nagyon finomakat ehettek hangulatos helyen, Budán a János kórháznál, 100 éves gesztenyefák alatt.


Az első estre május 18-án este 18 órakor kerül sor. A menü két féle levesből, két féle főételből és két féle desszertből áll, ezek szabadon variálhatók.

Levesek:
1. Jamie Paradicsomlevese
2. Szabolcsi krumplileves

Főételek:
1. Kanizsai gombás rostélyos
2. Mézes sült oldalas bulgurral és/vagy fűszeres tepsis krumplival

Desszertek:
1. Meggyes máktorta
2. A legjobb kakaós brownie

Az ételek mellé nagyon finom házi szörpöket, limonádét, csapolt Paulaner sört, minőségi borokat, pálinkákat tudunk ajánlani.
Kisgyerekes családokat is várunk szeretettel, hiszen az étterem etetőszéket és pelenkázót is biztosít, valamint gyerekmenüvel is készülnek, amely szintén három fogásból áll:
Húsleves csészében; sült csirkecomb-pecsenye vagy rántott hús sült burgonyával; nutellás palacsinta.

Az árak kidolgozása még folyamatban van. Mindenről folyamatosan tájékoztatunk benneteket Facebook oldalunkon és az Árnyas Konyhakert nevű eseményünknél. Ezeknek következő az elérhetősége:  facebook.com/akozoskonyhakert  Árnyas Konyhakert

Az eseményhez bárki csatlakozhat, vendégeket is hívhattok. Viszont az "ott leszek" gomb megnyomása nem jelent automatikusan asztalfoglalást. Azt közvetlenül az étterem elérhetőségein lehet megtenni:

Telefon: 06 1 212 56 81
E-mail: arnyasetterem@gmail.com

Várunk mindenkit, töltsünk együtt egy jó hangulatú estét. Találkozzunk, beszélgessünk, ne csak a Facebook-on tartsuk a kapcsolatot. :)


Nincsenek megjegyzések: