![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdTL8mXMZPy_HdVvJVMXW8Qj2KbQ1cAA9NsRPLQf5lJlbLqllk73diS7jRHKGV3hNM5oo5BrkQcjREMc0ZRJ4VJLh99iU5LxJfIlRO6qmo6UeF-6NofzAcRONMfWfQeWCKXbKXPNuPMto/s320/Cseri1.jpg)
A receptben az van, hogy 6 evőkanál lisztet kell beletenni, és sűrű palacsintatésztának kell lenni. És amikor 6 evőkanál lisztet tettem bele, annyira híg volt, hogy ijedtemben még kiegészítettem 12 kanálra. Ezért nem tudom, hogy ilyennek kell-e lennie, vagy sem.
A kedves hozzászóló (Éva álnéven), aki szintén elkészítette ezt a sütit, "elfelejtette" említeni, hogy ő is belerakott még pár kanál lisztet. Jó lett volna, ha megírja, mert akkor én kipróbáltam volna, hogy az eredeti recepttel milyen. Nem baj, majd egyszer kipróbálom azt is mert a mélyhűtőbe eltettem még egy adagra való kimagozott cserkót.
Mellesleg megjegyzem, hogy a kedves hozzászóló nálam 2 szeletet tüntetett el pár perc alatt és Mazsikámnak is annyira ízlett, hogy még csomagolni is kellett belőle. Én megnézném az eredetit inkább...
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhDEpE8BYA1vouUw_dMMBgE-G9tvwBxbX8mTymWz3lFfWVHUZG24fwHrzm-9fx2rvrBQju4TsPx4MLPEMKV1kpejzXnGaI5bZsMIQ8IWIaqGhuv7JbQOfZ5VHRnDCcnwSCWGgwMMfAYtU0/s320/Cseri2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8jqkXOWJLuET2JDOxTPW36wr9O66MI-ttW1ZJ6tNjLvOYr9zTTzRz48QIqpN7mAulLi7toN8BJQAIBO-lF0Arbv3A8YwulzSOD4SOorQ3dZX6SXvXjzNl_J-AEVWjV3cBhspR2gYbXF4/s320/Cseri3.jpg)
5 megjegyzés:
Megjegyezném, hogy csomagolás után 1 órával benyomtam magamba az uccsó szeletet (habár tele voltam hús levessel + a korábbi két szelet klafutival :) )
Szóval mindenképp jöhet a következő!!!!!
én hozzászóló? vagy más?? az a pár perc soknak tűnik... :D széééépeeeeeeek
Ki vagy anonymus? A hozzászóló személyesen?
A hozzászóló neve: Éva :-) Az eredeti receptnél olvashatod a hozzászólását...
ééhhtem mááár!! no! vihhi
Megjegyzés küldése