2008. június 22., vasárnap

Cseresznyés klafuti 2.

Természetesen megcsináltam tulajdonostársam Cseresznyés-klafutiját. (Azért kötőjellel, mert még technikai problémáim vannak a linkeléssel.) És gyönyörű lett és pár óra alatt elfogyott, de volt vele egy kis problémám.

A receptben az van, hogy 6 evőkanál lisztet kell beletenni, és sűrű palacsintatésztának kell lenni. És amikor 6 evőkanál lisztet tettem bele, annyira híg volt, hogy ijedtemben még kiegészítettem 12 kanálra. Ezért nem tudom, hogy ilyennek kell-e lennie, vagy sem.

A kedves hozzászóló (Éva álnéven), aki szintén elkészítette ezt a sütit, "elfelejtette" említeni, hogy ő is belerakott még pár kanál lisztet. Jó lett volna, ha megírja, mert akkor én kipróbáltam volna, hogy az eredeti recepttel milyen. Nem baj, majd egyszer kipróbálom azt is mert a mélyhűtőbe eltettem még egy adagra való kimagozott cserkót.

Mellesleg megjegyzem, hogy a kedves hozzászóló nálam 2 szeletet tüntetett el pár perc alatt és Mazsikámnak is annyira ízlett, hogy még csomagolni is kellett belőle. Én megnézném az eredetit inkább...





5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Megjegyezném, hogy csomagolás után 1 órával benyomtam magamba az uccsó szeletet (habár tele voltam hús levessel + a korábbi két szelet klafutival :) )
Szóval mindenképp jöhet a következő!!!!!

Névtelen írta...

én hozzászóló? vagy más?? az a pár perc soknak tűnik... :D széééépeeeeeeek

Andi írta...

Ki vagy anonymus? A hozzászóló személyesen?

Andi írta...

A hozzászóló neve: Éva :-) Az eredeti receptnél olvashatod a hozzászólását...

Névtelen írta...

ééhhtem mááár!! no! vihhi