2011. november 8., kedd

Micsoda ötlet!

Kaptam egy e-mailt az egyik barátomtól, és bár gondolom, sokakhoz eljutott már, de akkora ötletnek tartom a látottakat, hogy inkább közzéteszem, mert szeretném, ha senki nem maradna ki ennek a tudományos fantasztikus találmánynak az ismeretéből. A fotók és a szöveg is ebből az e-mailből van, így sajnos nem tudom megnevezni a pontos forrást.

Nagyon ötletes, a műanyag üvegek tetejét levágva, fel lehet használni zacskók lezárásához. A zacskót keresztül kell húzni, mint egy tölcséren, az üveg száján, a zacskóból a levegőt kipréselni, a zacskót visszahajtani, a kupakot rácsavarni.




Miért nem én találtam ezt ki??? :-)

3 megjegyzés:

csincsilla írta...

ez egyszerűen zseniális!!!! ikeás csipeszekkel vonulok, de ez marhára tetszik, még nem fogtam fel teljesen, nem írtad az irányt, de talán rájövök magamtól is, egyszerűen zseniális, nem találok jobb szót rá.

Andi írta...

az irány, hogy a levágott flakonrész felől áttolod a zacsi száját a nyíláson, széthajtogatod (szerintem) a zacsit és egyszerűen rátekered a kupakot a menetre, mintha a zacsi ott se lenne.

Bea írta...

Ó, ez tök jó ötlet! Én is mindig bajban vagyok, hogy mivel zárjam le a zacsikat. És nálam is szintén csipeszek játszottak eddig. :)