2010. november 1., hétfő
Bori hagymás krumplija
Bejegyezte:
Andi
Csincsilla kérésére külön bejegyzést kapott Bori hagymás krumplija, amit lehet enni köretnek, vagy akár salátának is. Különösen finom rántott hús mellé! Így készül:
Egy adag (mondjuk 1 dl) majonézhez keverünk ízlés szerint mustárt (lehet 1 kávéskanál), pici porcukrot, pár csepp citromlét és késhegynyi őrölt szerecsendiót. Amikor ezeket jól elkevertük jöhet bele két adag (mondjuk 2 dl) joghurt. Ezután belekarikázzuk a héjában főtt krumplit (mondjuk 4 szemet) és fél, uszkve egy fej apróra vágott lilahagymát. A hagymát lehet Csincsilla-módra előkezelni: előbb lesózva állni hagyni, hogy elmenjen az ereje. Ennyi az egész.
Kicsit rövidre sikerült ez a bejegyzés, mert sok a munkám itthon, de cserébe van egy meglepetésem, ez az őőőrülten ijesztő Tökfej, amit Ercsi és Viki faragott ki tegnap.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
8 megjegyzés:
Köszi! a tök meg isteni:)
igazad van! >:(
én megnéztem vóna a balkezes faragást! :D
ja és gyönyörű az új fejléc :)
én meg a te jobbkezes faragásod! vihhi
szó szerint tudtam h ezt fogod válaszolni!!! :D:D:D (haki)
Imádom
Hogy elmenjen a hagyma ereje??? Na ne már! Akkor felesleges bele a hagyma. :)
Nagyon finom lehet, jó ötletet adtatok a legközelebbi házikenyér-hidegtál partinkhoz.
Megjegyzés küldése