2010. december 23., csütörtök

Már megint mézesek!

Újra megsütöttem Citromhab mézesreceptjét, mert egyes elvetemültek már megették a karácsonyfadísznek szánt mézeskalácsokat. De mivel az egyik főbűnösnek ma van a névnapja, és mivel annyit dicsérte (tudja a piszok, hogy mivel vegyen le a lábamról), hát örömmel elkészítettem a második adagot is. Most kicsit más díszítést terveztem, de azért ennél szebbre gondoltam. Csakhogy tegnap az egyik szomszéd borzalmas viselkedésével elűzte a karácsonyi hangulatomat, és sajnos még ma sem tért vissza.

Ha elmesélem, nem fogjátok elhinni, mi történt: két barátomat, akik meglátogattak tegnap üvöltve hordta el mindennek, amiért az ő parkolóhelyére álltak, holott ez itt egy utca, senkinek nincs saját parkolója. Mindig tudtam, hogy ez az ember elmebeteg, sokszor láttam már lerohanni átparkolni (télidőben papucsban), ha megürült ez a bizonyos hely, de hogy ennyire súlyos legyen, azt nem gondoltam volna. Nem tudom még most sem megemészteni, hogy ennyi agresszió és sötétség szorulhat egy emberbe. Karácsonykor.



Na de azért igyekeztem, hogy szépek legyenek, és nagyon remélem, hogy ugyanolyan finomra sikerültek, mint az előző adag, bár ez a kicsit hígabbra kevert íróka elég nehezen szárad ki, reménykedem benne, hogy nem marad ragacsos.


Ideje most már inkább ünnepelni, kezdjük is: boldog névnapot Viki!

18 megjegyzés:

mazsolla írta...

engem a szíves incidens zavar a legjobban! pont karácsonykor! még mindig nem tudtam megemészteni... még jó h csináltál még egy adagot! :)

Andi írta...

Próbált túltenni magad rajta, bár én is nehezen hevertem ki, hogy megették a karácsonyfadíszt!

mazsolla írta...

csak akkor nyugszom meg ha megérkeznek épségben a szivecskéim és kiakaszthatom őket a szobámba!

Andi írta...

Akasztaniiii? :-o

mazsolla írta...

igáááán!! duzz mert UGYE ki tom akasztani őket??

Andi írta...

Máris fúrom a lyukakat. Akasztó még maradt nálatok, tudod, azok, amelyikekről leettétek a mézest. Majd azt használd fel lécci az akasztáshoz. :-D

mazsolla írta...

dehát megette őket a Vikiiiii....

csincsilla írta...

részvétem. borzalmas ez a sok elmebeteg.

Andi írta...

Köszönöm Csincsilla! És így leírva még nem is olyan borzalmas, aznap este remegett kezem-lábam az idegességtől. Másnap már csak a gyomrom fájt.

Ottis írta...

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok nektek!

Andi írta...

Ottis, köszönjük szépen! Mi is BÉKÉS és Boldog Karácsonyt kívánunk Neked!

Bianka írta...

Remekül néznek ki
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok

Bea írta...

Boldog névnapot Vikiiiiii! :)

Gyönyörűek lettek ismét a mézesek. Most már csak a karácsonyra koncentrálj, felejtsd el az őrülteket. A mi utcánkban is van egy, csak ő a kutyaugatás miatt üvöltözött velünk, rázta a kapunkat, minősíthetetlen hangnemben elküldött minket mindenhova és egyéb durvább fenyegetések is elhagyták a száját. Szóval meg tudom érteni a lelkiállapotodat, ezen tényleg csak az segít, hogy másra koncentrálsz.

Andi írta...

Köszönjük, Bianka!

Hát ez se beszélt szépen, de felejtsük el tényleg. Már másra koncentrálok, most fogom feldíszíteni a lakást.

mazsolla írta...

koncentrálj arra, hogy kiakasztottam a szivecskéim az ágyam fölé és így karácsony illat lepi be. nagyon jól néz ki! így biztosan édes álmom lesz! ;)

Andi írta...

Erre fogok koncentrálni elalvás előtt! :-) Köszi Mazsi!

viki írta...

Köszönöm Beaaaaaaaaaaa!! :))))

viki írta...

és itt megköszönöm a finomságokat Andinak: köszönööööööööööööööööm!