2009. február 18., szerda

Töltött gombafejek Csincsillától


Végre megcsináltam Csincsilla pár nappal ezelőtt közölt receptjét, a töltött gombafejeket fokhagymával és nagyon finom lett! Én nem ettem hozzá "köretet", ezért azt gondoltam, hogy ilyen esetben a töltelékben lehetne egy kicsivel több gomba, tehát egy-két darabbal többet kell ilyenkor venni.



Szinte szóról szóra követtem az utasításokat, csak főtt tojást nem tettem bele, mert azt nem szeretem, viszont találtam a hűtőben egy félig elfogyasztott paradicsomot, na azt belekockáztam. A reszelt Gouda mellett még szórtam rá egy kis füstölt sajtot is, de csak azért, mert találtam egy kis darabot a mélyhűtőben a csirkemell közelében, amit Toma vacsorájához kellett elővennem...


És még a sütési időt kellett egy kicsit lerövidítenem, mert amint elkezdett áradni a sült fokhagymaszag a sütőből, annyira éhes lettem, hogy éreztem éhen halok.


Pár szelet frissen sült bagettel isteni ebéd lett belőle!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

erre is csak ezt tudom mondani: gyönyörűűűűű :)

Andi írta...

köszi (piri)

csincsilla írta...

hűha! finom lehetett azzal a kenyérkével! és szépek a képek!

Andi írta...

Nagyon finom volt!