2009. június 9., kedd

Krokodil ismét


Muszáj megmutatnom mindenkinek Dániel krokodilját, amit a február 8-i blogbejegyzés alapján sütött meg - 26 éves férfiú létére! Szerintem gyönyörűre sikerült, és ahogy Dániel megírta, sült csirkemell, lilahagyma, paradicsom, reszelt sajt, meg egy kevés krémsajt volt benne. És persze petrezselyem. :) Mint azt megbeszéltük a kommentekben, Dánielnek is, épp úgy, mint a mi Zsófinknak, tanulnia kéne egy komoly vizsgára, ezért inkább sütögetett... Jól tette, mert nagyon gyönyörű lett és az is jól látszik rajta, hogy milyen finom! Gratulálok! Itt látható az, amikor a tanítvány túlnövi a mesterét :-D

(Istenem, ha Dániel nem lennne majdnem egyidős a fiammal, most rögvest megkérném a kezét!)

9 megjegyzés:

Éva írta...

Nem sok az a 17 korkülönbség, Mari Zsuzsi is megmondhatja!!!
Nagyon profi kroki egyébként!!
Honnan tudtad meg eztet Andi néni?

Éva írta...

17 év!

Andi írta...

Megírta Dániel a Krokodilhoz kommentben, és megadta a fénykép elérhetőségét.

segebaga írta...

Akkó fogadd örökbe :) és együtt tündérkedhettek a konyhában! Nagyon ügyes ez a gyerök!

mazsolla írta...

nem lehetne Dániel inkább Dani?mert a somamamagésa hívta Dánielnek mindig a benkőt és az egy undorító "ember"!! :D

Andi írta...

Hát lehetne, de önmagát Dánielnek nevezte meg a kommentben. Lehet, hogy utálja a Danit. Azt a műsort én saaaaajnos nem láttam!

Dani írta...

Óó, igazán köszönöm a saját post-ot. :) Nagyon meghatódtam. Ami a nevemet illeti, a Danit jobban szeretem. Azért lett "Dániel" a hozzászólásaimban, mert a gmail-es fiókom felhasználó nevével lépek be, és ott a teljes nevem jelenik meg, gondolom ebből "vonta ki" a blog a Dánielt.
Van még pár képem eddig elkészült kajáimról, bár ezek is mind blog cuccok. :)

Andi írta...

Szia Dani, várjuk a többi blogcuccról a fényképet, mi is nagyon meg vagyunk hatódva! Ha van megyjegyzésed a képhez: tapasztalataid, hogy sikerült, stb., azt is szívesen közzétenném, hadd tanuljunk belőle! (matus.andrea@chello.hu)

mazsolla írta...

ééééééééééén megmondam!!:D