2009. június 19., péntek

Hosszú hétvége


Nem fogok eltűnni, csak elutazom holnap reggel egy hosszú hétvégére Kisnánára. Ez alatt a hosszú idő alatt nem tudok netközelbe jutni, ezért nem fogok írni. De nem marad senki olvasnivaló nélkül, mert itt van Mazsi (Mazsolla) legújabb blogja, az amerikai, (csak most, csak itt, csak nektek!), amit ketten írnak Évivel (Heidi), és én rendkívül jókat szoktam szórakozni rajta! Remélem, mire visszajövök, rengeteg olvasnivaló lesz a blogon, de ha nem, az se baj, újraolvasom az egészet, pedig már szóról szóra tudom, elejétől a végéig! Imádom! :-)

Másik Mazsi-blog, amit ez idő alatt nézegethettek, a fantasztikus fotós blogja, itt gyönyörű vagy épp cuki képekkel lehet találkozni. Szeretném, ha a nagyon elfoglat rajongók néha-néha odapillantanának, érdemes! ;-)

Aztán ha még valakinek sok ideje van, semmiképpen ne hagyja ki Ági és Hédi blogját, az Amatőr kerti naplót (Jaj! Itt is új bejegyzés van! Ma már biztosan nem fogok tudni aludni!), én nem tudom, hogy fogok meglenni nélküle a hétvégén! :-)

És végül legújabb felfedezettünk, a 26 éves srác Bohóckonyháját is lehet olvasgatni, bár fényképet magáról még nem tett fel, de nagyon jó receptjei vannak!


Az olvasgatás után, ha valaki éppen nem tudná, hogy mire koccintson a hétvégén, feltétlen felhívnám a figyelmét arra, hogy Viki (Poczak gazdája) ÖTÖSRE ÁLLAMVIZSGÁZOTT a TF-en, és az egész család nagyon büszke erre az óriási teljesítményre!

Ráadásul az én drága kisfiam se bukott meg semmiből, és ez most már biztos, mert itt van előttem a bizonyítvány! Én biztosan ünnepelni fogok egész hétvégén!

7 megjegyzés:

mazsolla írta...

gratulalok Tomanak, es foleg az en ultrahiperszuper(duper) okos tesomnak!! BOOM BOOM POW!

Andi írta...

Én is magamnak! :-) Hogy kibírtam! És Tatának, hogy kibírta! :-D

Mazsolino írta...

Nagy nagy gratulaaa Vikineeeeeek!!!!!!!!! :)
És persze Tomának is, így ismeretlenül. :)

Bea írta...

Gratulálok Viki!!! Annyira de annyira ügyes vagy! De hát én ezt tudtam mindig is. :)

viki írta...

Köszi a gratulációkat! Tomaa! Menők vagyunk ;)!

tata írta...

annyira büszke vagyok rátok!
andi csak óvatosan ünnepelj, igazából nem hiszem hogy foganatja lesz ennek a kis intelemnek. komprommitáló képek ne szülessenek! :)

Hedvig írta...

Gratu annak, aki tanul, (vagyis már nem), meg jó pihenést Andinak.