2009. június 9., kedd

Super Chef III.


Most pedig egy rettenetes nagy mulasztásomat szeretném pótolni: Tesómnak, aki a legfontosabb receptforrásom, még nem adtam szuperséf sipkát, pedig ő az, akitől a legtöbb házi receptünket tanultam. Elkezdhetném ezek felsorolását, de fölösleges. Leegyszerűsítve a dolgot: ami nem Stahl-recept, az tesómtól van. Ő volt az, akihez Toma 4 évig tartó óvodába járása idején feljártunk meleg kaját enni, mert én akkoriban utáltam főzni és nem is tudtam, na és persze ő az, akinek lecsóját a mai napig nem tudom olyan istenire készíteni, mint ő, pedig szóról szóra betartom a receptjét, de mit tegyek, mégsem lesz olyan, mint az övé! (Nem beszélve a babgulyásáról, de ezt meg sem próbálom elkészíteni!) Így hát ezennel szeretném neki adományozni minden eddigi super chef sipka legnagyobbikát, és jó lenne, ha tudná, ő csak azért nem jutott hamarabb eszembe, mert olyan természetes, hogy van nekem! A következő lecsóból viszont AKAROK egy nagy adagot! És Toma is!



Tata a király(lány)!

16 megjegyzés:

mazsolla írta...

hamár a potya kaják miatt is siránkoztam, el kell hogy mondjam hogy a legnehezebb lesz megválni anyuka főztjétől!! :'(((
egyébként a sipka szerintem is természetes volt!!!

Andi írta...

Igen, ezt tudtuk mindnyájan, hogy neki VAN sipkája, nem kell adományozni! (Viki is szóljon hozzá!)

tata írta...

még jó hogy magadtól eszedbe jutottam! :) kösziiiiii! végreeeee! rögtön a mopsz után én is kaptaaaam! :)

Bea írta...

Most lelkiismeret furdalásom van. Előbb kaptam sipkát mint Kedvenc Tatám!

csincsilla írta...

igazán nem akarok kötözködni, de a kis mopszika után még vannak vagy hatan, és csak utána jössz, ezt én nem nevezném rögtönnek:)

tata írta...

csincsilla! viszont én koronát is kaptam! hm? hátte?
bea neked csak ne legyen lelkiismereti furdalásod, hiszen te írsz is ide! :)

Chef Viki írta...

Szia Andi! Ha lesz pici időd, nézz be hozzám: http://thechefviki.blogspot.com/2009/06/7-seconds.html

mazsolla írta...

hm? mit szólsz hozzá csincsilla??? hm?!

Marcsi írta...

Tata esetleg az az isteni juhtúrós (csak elméletben hallottam róla) sztrapacskát megtaníthatnád nekem :) tudod,amit egyszer már telefonos segítséggel nagyon elrontottam :)Éljen Tata :)

segebaga írta...

Juhéjj Tesó(k)!!!!! Még szerencse, hogy vagytok nekem és nem (csak) a főztötökre gondoltam :):):) Cuppcuppcupp a búbotokra (remélem a sipka és a korona alá befér)

tata írta...

marcsi, végre van robotgéped, így már csinálhatjuk a sztrapit! :)

csincsilla írta...

kedves mazsi, én most már csak annyit merek hozzátenni, hogy nagyon örülök, hogy anyukád nem ette meg a fejemet az illetlen beszólásért, és igazán örülök, hogy még egy koronát is tettek az egyik fejükre:) és vigyázz magadra, és mulass nagyon jól és jókat azokkal a nagydarabokkal!

Andi írta...

Csak óvatosan! (azokkal a nagydarabokkal)

Marcsi írta...

Mazsiii semmi nagydarab!!! :)))csak jó családból való úrifiú, a személyi azonosságát, születési anyakönyvi kivonatát, bankszámla kivonatát és fényképes önéletrajzát pedig a maria.menyhart@mediamagnet.hu-ra várjuk. Értesítünk ha szóbaállhatsz vele :)

Andi írta...

Jó voltál Marcsi!!!!

Még azt is tedd hozzá, hogy mivel anyukája nem mer repülőre ülni, mi ketten megyünk ki érte, ha bármi nem úgy alakulna!

Ja, és még annyi, hogy ha Marcsi szabadságon lenne, ÉN SZOKTAM AZ E-MAILJEIT NÉZNI!

(Ja, és engem ezekből csak a bankszámlakivonat érdekel!:-)

mazsolla írta...

köszi csincsilla:) Marcsi esetleg dns mintát ne küldjek?:) (persze én választom ki, hogy honnan szerzem be azt a bizonyos dns-t...MUAHAHAHAHA :D )
Andi, ne aggódj, tudod hogy bízhatsz bennem, többször nem követem el ugyanazt a hibát, rögtön a bankszámlával kezdem!! és ismét:MUHAHAHAHAHA:D