2009. június 1., hétfő

Budapest-Kaposvár

Méltatlan helyzetben szegény Ford (becsületes neve: Papaautója)

Sokat gondolkodtam, írjak-e erről a napról, és aztán úgy döntöttem, igen, írok pár szót, mert életem legfurcsább napja volt. Legalább 10 autóval indultunk Budapestről Kaposvárra, de végül különös módon egyszerre 3 autó robbant le és ezért nem érkezett meg oda. Indulásunk után 1 órával hirtelen egy Kusturica-filmben találtam magam, és hihetetlen, de a pár pillanatig tartó első döbbenet után egész nap nem bírtuk abbahagyni a röhögést. Azt hiszem, akinek a tiszteletére ilyen szépen kiöltöztünk, elégedett volt, ha látott minket - jól sikerült az utolsó poénja.

A "cigányvajda"

Öltönyben az árokparton


Segebaga intézkedik


Ezúton is hálás köszönet a segítségünkre siető mentőalakulatnak! Kis segítséggel, de végül 2 órás késéssel mi is megérkeztünk Kaposvárra.

13 megjegyzés:

Bea írta...

Egy fontos dolgot kifelejtettél az élménybeszámolódból: amíg az árokparton ültetek, Tatának telefonon be kellett olvasnia neked, hogy milyen kommentek érkeztek a bejegyzésedre. :):) Hallottam ám róla!

Andi írta...

Jaj tényleg, ezt be akartam írni! :DDDD Csak nagyon kapkodok, mert már főznöm kéne az ebédet/vacsorát (nem tudom mi a neve délután 5-kor), meg még két fontos bejegyzéssel vagyok elmaradva, szóval igen, nem vagyok ám függő, de az első dolgom volt, hogy elkezdtem hisztizni egy internetkávézóért, ahol megnézhetném az előző napi bejegyzésre érkezett kommenteket, és mivel nem volt az árokparton ilyen, szegény tesómnak kellett felolvasni az összeset telefonon... De mért? ez olyan furcsa? Te is nyugodtan felhívhatsz majd engem hasonló helyzetben!!! :-)

Bea írta...

Dehogy furcsa, én is ezt tenném hasonló helyzetben! :) Akkor már meg is beszélhetjük, hogy ha az ÉN tesóm nem lesz elérhető, majd téged foglak felhívni. :)

Szerintem ne kapkodj, nevezd ki vacsorának amit főzöl és akkor ráérsz este 8-kor is megenni :) A bejegyzéseket várom, már azt hittem, rekordot fogok dönteni és 3 bejegyzésem lesz olvasható egymás után az oldalon.

Ági írta...

Szegény Segebaga úgy néz ki a képen, mint a két emberrabló áldozata, akik most telefonáltatnak a családjának a váltságdíjért... :-)

Andi írta...

Milyen igaz! Azt már ott is tudtuk, hogy a két fiú maffiózónak nézhet ki messziről, de hogy Segebaga a túsz, nem jutott eszünkbe. Pedig ha nem röhögne annyira, tényleg úgy tűnhetne! :-)

mazsolla írta...

"Djindji rindji Bubamaru
ciknije, shuzhije
Ajde more kor romesa
Shavale!Romale!
Shavale!Romale!ajde te khela!"

(ui.: miért nem az anyu ment értetek?:D)

mazsolla írta...

vajon a vajda le tudja fordítani a kis idézetemet?:)

Andi írta...

Mazsi nagyon köszi a verset! Annyira jó fej vagy!!!!
Miért, milyen nyelven van a vers? Lehet, hogy csak Toma tudná lefordítani...
Hát csak azért nem az anyukád jött értünk, mertööööö, mertöööööö mert ő dolgozott akkor éppen és nem ért rá. Meg hát az ő kocsijába nem mindenki fért volna be...

mazsolla írta...

akkor kérjük meg Tomát h fordítsa le, nagyon kíváncsi vok *vihi*

ahhaaaaa :D:D:D

Bea írta...

Veeeers? :) Jó kis üvöltözős, bulizós Macskajaj-zene. De ha lefordítjátok, én is kiváncsi vagyok, mit jelent.

mazsolla írta...

na megvan a refrén fordítása(igen, nagyon nem megy a tanulás:D):

Djindji rindji Katica
szép és kicsike
gyere ezzel a férfivel

egyébként itt van az egész számnak a fordítása: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9025110
vicces:)

Kusturica írta...

Ha ilyen egy emberrablás akkor minden héten bevállalok egyet.
Tesókám, nagyon szépen és viccesen írtad ezt le, köszönöm jót röhögtem ezen is. És az utitársaimnak is köszönöm egy élmény volt annak ellenére, hogy nem így volt megtervezve, de mint (most már)tudjuk ember tervez N.M. végez, Neked is köszi! Jó utat!
Na és pár szó a fotókról! Zseniális, mint ha egy festmény lenne a vajdáról, beszarás és majdnem meg is történt úgy röhögök még most is. Meg van a Macskajaj 2. részének a verkfilmja :):):)

Andi írta...

Nem tudom, mi az, de meg kéne néznünk! :-) Bár tudnunk kell, hogy ilyen hihetetlen röhögés valószínűleg egy életben csak egyszer adatik meg. A sok energiával leszervezett fantasztikus programok nem alakulnak sosem ilyen jól, mint ez az utazásunk... Jó volt, sokszor fogok a képekre kattintani.
N.M.! Jó utat!