A szombati ebéd csupa lopott holmi volt,
gyros cacikivel (ez mondjuk picit saját) és görög salival és
pitával.Ezt a pitatésztát már másodjára sütöm meg, nagyon finom, most volt néhány versenyző, aki nem fújódott fel ilyen gyönyörűen, nem tudom, miért.
6 megjegyzés:
És tényleg, szóról szóra úgy csináltad, ahogy írva vagyon? és kovászt is csináltál?
nem ér csak úgy belinkelni a lopott cuccot! :)
igen, kb. betartottam :) amennyire bírom az ilyesmit. és kovászt is csináltam, igen, mbár ezt nem esett nehezemre megcsinálni. de azt rontom el mindig, hogy túl vékonyra nyújtom a tésztát, most olvasom, hogy fél centi vastagra kellett volna, szóval hamarosan lesz egy harmadik próbálkozás.
és hát minden lopott, csak nem mindig emlékszem ennyire pontosan, hogy honnan loptam :)
Én is olvastam ezt a bejegyzését, de nem tartom magam képesnek erre a pitára... habár ha te megcsináltad... :-) nem maradhatok le!!! vagy kezdjem inkább a dagasztás-nélküli-zsömlével? ajaj nehéz feladatok!
A kovász receptje a fejedben van vagy a fűszerestől? kérem szépen!
Nem értem, miért keresed a kovászt, ott van a recept elejin. persze, elfelejtettem, hogy ez is kovászos és embargós.
Jóvanna, nem vettem észre! Mosmá látom!
Megjegyzés küldése