Sajnos nem tudok receptet írni, sőt azért (s)írok most itt róla, hátha meg tudom szerezni. Ez volt az utolsó darab az üvegben, és recept nélkül nem tudok magamnak újabbat csinálni. Ezt a finom padlizsánt hozta Évi anyukája Mazsinak a repülőtérre, mert tudta, hogy ő mennyire szereti. Évi és anyukája, Donna Mami megígérték, hogy indítanak egy argentin receptekkel feltöltött saját gasztroblgot, ahonnan majd megtudhatom a receptet. Annyira várom már azt a blogot! (Vagy csak külön a recept is jó lesz! :-))
Most csak az ízéről tudok írni: amikor először kóstoltam, hús mellé ettem, akkor kicsit túl olajosnak találtam, és az íze is elég szokatlan volt számomra. Emlékeztem rá, hogy Donna Mami azt mondta, rizsre vagy sima tésztára szokták tenni és úgy eszik. Még aznap este kipróbáltam rizzsel és teljesen elvarázsolódtam. Nem tudom elképzelni milyen fűszerek vannak rajta, de olyan illatosak és annyira finommá teszik a padlizsánt, hogy az embernek napokon keresztül újra és újra eszébe jut az az íz. Egy hét múlva bulgurral ettem, és most elfogyott, pedig tésztára téve még ki se tudtam próbálni.
7 megjegyzés:
micsoda kapcsolataim vannak! ;)
igennnn! kérlek hass oda!
Nagyon finom lehetett! Várom a recptet! :)
...és mán küfüdiül is szólasz, király vagyol!
Jó vagyok, igene?
Na, végre sikerült ide is irnom!!!!
Ne haragudj Andi, hogy csak most, de pár hete elég súlyos kommunikációs próblémákkal küszködöm. Se telefon, se net. Mostmár nem vagyok "e világi". Szóval a lényeg: Éljeeeeeeeeeeen! A mi padlizsánunk ezen a bloggon??? Erről álmodni sem mertem, ez olyan lehet, mint egy amatőr szinésznek az Oscar!!!!
Szóval a receptet Donna Mami már írja és amint sikerül találkozni Mazsival ünnepéljesen átadásra kerül. Vagy ha nem sikerül, akkor meg begépelem és el lesz küldve!!!!
És bocsi a késői reakcióért!!!!
De drága vagy Évili! Hallottam a problémákról és semmi gond, vártam türelmesen. Várom, a recit is nagyon! Köszönet érte Donna Maminak is és neked is! :-)
Megjegyzés küldése