2011. november 4., péntek

Káposztával töltött almapaprika - beszámoló


Ígértem, hogy amint megkóstoljuk beszámolók róla, hogy sikerült életem első káposztával töltött almapaprikája.

Na kérem, tökéletes lett! Igaz, kb. 2 hétig szem előtt kellett tartani az üvegeket, mert kiforrt belőle a lé, de utána már eltehettem a szekrénybe. Eddig még egyik üveg se romlott meg, pedig tartósítót nem tettem bele (csak a fedő és a folpack közé egy kicsit), finom ropogós maradt, az ízesítése pedig annyira el van találva, hogy fiam egy kajához legalább 3 db ilyen paprikát megeszik, és dicséri is aranyosan. És nem utolsó sorban tesómnak is ízlett. Ja meg nekem is.


Kár, hogy csak három üveggel lett, mert ez így nem fog kitartani tavaszig, ezért nem tudom majd megfigyelni, hogy meddig áll el tartósító nélkül.

5 megjegyzés:

Bea írta...

Már vártam ezt a beszámolót. :) Annyira örülök, hogy sikerült. Lehet, hogy jövőre mi is kipróbáljuk.

Andi írta...

Én is nagyon várom anyukádéról a beszámolót!

Bea írta...

Arról hiába várod, mert ki kellett önteni az összes üveggel, úgy felforrt :(

csincsilla írta...

elszállt az elemző hozzáírásom, nyaf, nyaf. szóval nem tudom elképzelni, hogy ennek mostanában nekifognék, de örülök, hogy megvan a tuti recept! ha egyszer lesz sok-sok időm, kipróbálom!

Andi írta...

Jaj Bea, annyira sajnálom, én az uborkákkal szoktam így járni, nem is raktam el tavaly se meg idén se.

Csincsilla, mostanában mindig erre hivatkozol, hogy elszállt az elemzésed, ez gyanús nekem! :-)